10YearsChallenge - Red5 Club

photo report
A mi #10YearsChallenge-ünk eltér a megszokottól. Kezdjük egy kis múlt idézéssel..
Talán sokan nem tudják, de a mi történetünk nem Nádszegen indult!
Először Hidaskürtön próbáltuk meg, 2005-ben. A club megalapítója két barát, Borovsky Zoltán és Pudmericky Róbert volt. A hely elhelyezkedése miatt viszont problémánk volt a falu lakosaival, így alig pár hónap után búcsút kellett intenünk Hidaskürtnek. Úgy éreztük így még nem érhet véget. Átalakítottunk egy addig teljesen más célokra használt épületet, 2006 decemberében pedig megnyitottunk Vezekényen. A vezetőség akkor már 3 tagra bővült. 5 éven keresztül, minden hétvégén más-más programmal és a legjobb előadókkal szórakoztattuk az embereket.
2011-ben érkezett az újabb mély pont. Nem így terveztük, de bekellett zárnunk Vezekényen is, mivel lejárt a szerződésünk. Egy álmunk vált valóra azzal, hogy létrehoztuk a Red5 Club-ot, ezért nem volt kérdés, hogy ha úgy alakul, majd folytatni fogjuk.
2014-ben erre lehetőségünk is nyílt. Két ismerős segítségével újra tudtuk kezdeni Nádszegen. Bár 2017 őszétől már külön váltak útjaink és már csak az alapító tag, Borovsky Zoltán a tulajdonos, mi azóta is hétről-hétre azért dolgozunk, hogy ti a legjobban szórakozzatok!



Náš 10 YearsChallenge je trošku odlišný od bežných. Začnime od úplného začiatku nostalgicky. Predpokladáme, že asi veľa z Vás ani netuší, že príbeh Red5 Clubu nezačal v Trsticiach. Najprv v obci Mostová sme otvorili klub v roku 2005. Zakladatelia klubu boli dvaja kamaráti Zoltán Borovsky a Robert Pudmericky. Z dôvodu umiestnenia klubu v obci sa vyskytli problémy s obyvateľmi obce a po pár mesiacoch od otvorenia sme tomu museli dať zbohom. Avšak naše pocity sa priklánali k tomu, že sa to takto nemôže skončiť. Prerobili sme jednu budovu ktorá sa používala dovtedy na úplne iné účely. V decembri 2006 sme otvorili klub v obci Vozokany. Vedenie sa rozrástlo a tvorili ho 3 osoby. Celých 5 rokov každý víkend sme sa snažili s rôznymi udalosťami , s najlepšími interpretmi a hudobníkmi zabaviť ľudí. V roku 2011 sme museli zavrieť klub nakoľko nám vypršala nájomná zmluva. Splnil sa nám sen, keď sme založili Red5 club a z toho dôvodu nebolo otázne, že keď sa nájde ďalšia možnosť, budeme v tom ďalej pokračovať. V roku 2014 sa nám vyskytla príležitosť. Pomocou dvoch naších známych sa nám podarilo znovu začať, tentokrát pri obci Trstice. Od septembra 2017 sa naše cesty s nimi rozdelili, a od tej doby je majiteľom klubu zakladateľ Zoltán Borovsky. Každý víkend sa snažíme o to, aby ste sa Vy čo najviac zabavili v našom podniku!
view on Facebook
more